2017 April - Ordning på SportMember

Publicerat: 21:a April 2017 kl. 11.55
Ursprungligen publicerat av Aarhus Stiftstidende
Originalspråk: Danska

Verktyget SportMember.se har utvecklats massor är nu klara för att växa ännu mer.

Två investerare har precis köpt in sig i det Aarhusbaserade Sportmember.se där huvudkontoret i latinerkvarteret gör sig klara för att växa. Det är Rasmus Dissing Pedersen och Mads Dissing Pedersen som nu ska hälla pengar i projektet.

SportMember.se startades av Frank Bjergø för 10 år sedan och var då en lätt lösning på en av vardagens många utmaningar: hur håller man ordning på spelare, träningstider, matchprogram, klädtvätt, närvaro, återbud och mycket annat utan att drunkna i kommunikation?

- Ibland var det sju personer på träningen och andra gånger var vi 15. Det är omöjligt att koordinera och det betyder att vi ibland saknade spelare och ibland var alldeles för många, minns Franks Bjergø från sin tid som fotbollsspelare.

Till skillnad från många andra fotbollsspelare genom tiden nöjde han sig inte med att låta sig irriteras. Frank Bjergø började ta fram en programvara som senare skulle få namnet SportMember.se och bli till Danmarks största sociala sportnätverk.

Idag kan tjänsten hålla ordning på allt från kalendern till avgifter och SportMember.se har nu 15 anställda som arbetar intensivt på att utveckla och bredda tjänsten.

- Min ambition har varit att SportMember ska vara en funktionell tränarportal som kan lösa alla praktiska uppgifter. Tränare använder ofta 50 % av tiden utanför spelplanen och det är det arbetet som SportMember kan ta hand om, säger Frank Bjergø.

SportMember.se har nått 330.000 användare, nästan 50.000 lag och omkring 1.000 klubbar och har sedan 2010 varit ett heltidsjobb för Frank Bjergø.

Länk till originalartikeln:
https://stiften.dk/erhverv/Styr-paa-holdsport/artik...

Är du redo att börja?

Utforska SportMember, eller skapa ett konto nu och börja hantera din klubb. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att starta din klubb.
Vad kostar det?
Vilka är klubbens behov? Basic- eller PRO-prenumeration?
Priser
Funktioner
Ingen klubb är den andra lik. Våra funktioner täcker dina behov.
Funktioner