Gratis klubb- eller laghemsida

På SportMember har du möjlighet för att få en professionell hemsida till din klubb eller ditt lag helt gratis. Det är så enkelt att vem som helst kan skapa och administrera hemsidan. Hemsidan ger klubben eller laget möjlighet för att publicera nyheter och resultat så att alla medlemmar och spelare alltid är uppdaterade. Om er nuvarande domän ska in i vårt system kan vi också hjälpa er med detta.

Klubbhemsida som samlingspunkt

Genom att ha en gemensam hemsida till er klubb kan ni samla alla spelare och all information på samma ställe. Alla personer som är med i klubben och laget är alltid uppdaterade med de senaste nyheterna och evenemangen. Hemsidan ger er möjlighet för att dela information med ett klick så att ni undviker att slösa tid på att dela information med alla separat.

Skapa er hemsida idag

Se videon och lär dig hur din klubb eller ditt lag kan skapa er personliga hemsida genom SportMember så att ni kan dra nytta av alla funktioner redan idag.

Är din klubb eller ditt lag inte med i SportMember? Registrera er idag och spara tid och resurser på koordinering och planering - .

Är du redo att börja?

Utforska SportMember, eller skapa ett konto nu och börja hantera din klubb. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att starta din klubb.
Vad kostar det?
Vilka är klubbens behov? Basic- eller PRO-prenumeration?
Priser
Funktioner
Ingen klubb är den andra lik. Våra funktioner täcker dina behov.
Funktioner