SportMembers app sparar tid och resurser

SportMembers app sparar tid och resurser

Vi har skapat en app så att du kan administrera ditt lag på SportMember.se överallt.

Med appen får du snabb åtkomst till alla de viktigaste funktionerna och tjänsterna på SportMember så att du inte behöver slösa onödig tid på att organisera och koordinera ditt lag. Appen ser till att de tidskrävande elementen som tränare kan ordnas via några få klick var du än är. På det sättet kan du fokusera på det viktigaste - vinna matcher och se till att spelarna har kul medan de gör det.

Appens viktigaste funktioner

Spelaröversikt: Lätt överblick över klubbens eller lagets medlemmar. Du har alltid åtkomst till detaljerad information om spelare, tränare och assistenter som är med i ditt lag.

Lagaktiviteter: Du har möjlighet för att skapa lagaktiviteter som matcher och träningar. I alla aktiviteter kan spelarna se aktivitetens starttid/sluttid, mötesplats, vem som är anmäld m.m.

Profil: Spelare och tränare kan se sina personliga profiler och har möjlighet för att redigera dem om t.ex. mail eller adress ska ändras.

Byt lag: Om en spelare är med i flera lag är det möjligt att byta mellan lagen. På det sättet säkrar du att du alltid är med i det rätta lagets aktiviteter och evenemang.

Byt användare: Du har möjlighet för att använda din smartphone för att logga in i vår app med en annan användare.

Ladda ner SportMembers app.

Oavsett om du har en iPhone eller Android kan du använda vår app för att göra din vardag lättare. Gå in i App Store (iPhone) eller Google Play (Android) och sök efter "SportMember". Ladda sen ner vår app och märk skillnaden redan idag.

Har du inte en användare på SportMember? och gör livet lättare för ditt lag och dina spelare.

Är du redo att börja?

Utforska SportMember, eller skapa ett konto nu och börja hantera din klubb. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att starta din klubb.
Vad kostar det?
Vilka är klubbens behov? Basic- eller PRO-prenumeration?
Priser
Funktioner
Ingen klubb är den andra lik. Våra funktioner täcker dina behov.
Funktioner