Sportscamp

Med SportMember kan du som ansvarig för ett sportscamp administrera och koordinera anmälning, medlemsbetalning och mycket mera av allt det praktiska som normalt tar en evighet att arrangera. Denna app effektiviserar detta arbete, och den är optimal till fotbollsskolor, handbollsskolor och andra sommaraktiviteter, där man ska hålla koll på en massa information över barn och aktiviteter.  Skapandet är helt gratis och ej bindande. 

Lättillgänglig medlemslista

Som administratör för lägret är det du som bestämmer takten. Hur många deltagare kan anmälas maximalt? När startar och avslutas deltagandet? Vad ska lägret kosta? Allt är i din hand. Om anmälningen innebär spelarkläder till varje barn i valfri storlek, är det helt upp till dig att definiera storlekar, färger mm.

Det betyder dock inte, att systemet uteslutande är utarbetat för att underlätta anmälningsproceduren för deltagarna. Administratören får en utförlig medlemslista fylld med information på alla anmälda barn så att man inte själv behöver hämta och skriva in data för varje deltagare. Därutöver fås en översikt över barnens tillval, så att man exempelvis vet, hur många tröjor och shorts som ska beställas hem i varje storlek och färg. 

När lägret är skapat i systemet, kan SportMember med fördel användas på samma sätt, som sportlag och klubbar gör hela året runt. Med skapande av  aktiviteter i systemets kalender, som automatiskt skickar ut notifikationer, så medlemmarna hålls uppdaterade på lägrets program. 

Problemfri anmälningsprocess

Anmälning och betalning till ett sportscamp har aldrig varit lättare. SportMember genererar en länk till en hemsida, varifrån varje deltagares förälder enkelt kan anmäla sitt barn till exempelvis den lokala fotboll- eller handbollsskolan under skolornas sommarlov. Inom ganska få minuter är både spelarkläder i rätt storlek valt och betalning genomförd för hela arrangemanget, så du/ni i lugn och ro kan skicka son eller dotter hemifrån till sport och lek tillsammans med vännerna.

Är du redo att börja?

Utforska SportMember, eller skapa ett konto nu och börja hantera din klubb. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att starta din klubb.
Vad kostar det?
Vilka är klubbens behov? Basic- eller PRO-prenumeration?
Priser
Funktioner
Ingen klubb är den andra lik. Våra funktioner täcker dina behov.
Funktioner