Påminnelser både via sms och email

Påminnelser både via sms och email

Vi har gjort det möjligt för tränare på SportMember.se att skicka påminnelser till lagets spelare både via sms och email. Undvik att spelare kommer sent till matcher, träningar eller andra viktiga händelser. Med funktionen kan lagets tränare själv välja vilka påminnelser som ska skickas till vilka spelare. Tränaren sparar tid och behöver inte kontakta varje spelare en och en utan kan nu med ett klick informera alla spelare på en gång.

Dela laginfo med ett klick

Oavsett om du vill skicka automatiska påminnelser till spelarna om lagets matcher och träningar eller om du bara vill skicka påminnelser om en aktivitet ändras eller ställs in så är det möjligt. När det skapas en lagaktivitet i kalendern så kan tränaren välja om spelarna ska motta automatiska påminnelser om aktiviteterna via email eller sms. Om en match ställs in i sista ögonblicket kan tränaren skicka ett gemensamt meddelande till alla spelare, så att alla i laget har fått samma information.

Påminnelser till rätt spelare

Tränarna kan välja vilka spelare som ska motta påminnelser - på det sättet mottar ingen onödig information. Tränarna väljer spelarna som ska motta påminnelser i förbindelse med de olika aktiviteterna. Om spelarna ska anmäla sig till aktiviteter kan tränaren välja om påminnelserna bara är till de som är anmälda eller till alla.

Har du inte en användare än? Registrera dig här så att du aldrig behöver ringa och skicka meddelanden till alla spelare i laget manuellt igen.

Är du redo att börja?

Utforska SportMember, eller skapa ett konto nu och börja hantera din klubb. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att starta din klubb.
Vad kostar det?
Vilka är klubbens behov? Basic- eller PRO-prenumeration?
Priser
Funktioner
Ingen klubb är den andra lik. Våra funktioner täcker dina behov.
Funktioner