Om oss

Vår historia

Efter oräkneliga problem med spelare och vänner som inte dykt upp till matcher beslutade sig Frank Bjergø år 2004 för att han ville göra livet lättare för tränare och spelare. Han ville skapa en digital plattform för kommunikation mellan tränare och spelare så att man kan slippa frustration och använda tiden på spelplanen istället. Så startade SportMember.

Genom tiden har mycket utvecklats på SportMember. Idag är det en plattform för att hantera koordination, avgifter och hemsidor för klubbar och föreningar. Vi har över 270 000 lojala användare och höga ambitioner om att göra det lätt att vara en del av en klubb eller ett lag.

Vårt uppdrag är att göra SportMember så användarvänligt som möjligt och det arbetar vi hårt för varje dag. Genom SportMember försöker vi göra det roligare att vara en del av ett lag eller en klubb. Det ger oss inspiration att se att våra användare kan spara tid på administration och istället lägga den tiden på sporten.

Vårt mål är att bli den största, digitala gratisplattformen för koordination av sport och vi har gjort det till vår uppgift att göra lag och klubbar digitala.

Det arbetar idag 20 flitiga människor på SportMember och hemsidan finns i 4 länder.

Tveka inte på att ansluta dig till SportMember - gör ditt lag/din klubb digital och lägg tiden på det som är kul.


Vilka är vi?

SportMember-teamet

Idag administreras vårt kontor från centrum av "Smilets By" - Århus, där vi varje dag arbetar för att leverera det bästa medlemssystemet på marknaden. Möt laget här:
Frank.png
Frank Bjergø
CEO och ägare
Jørgen.png
Jørgen Orehøj Erichsen
CTO
Mathias.png
Mathias Tambjerg Steengaard
Software Developer
Mette.png
Mette Beier
Designer & Front-end Developer
Thomas Maroti 2.png
Thomas Maroti
SoMe Coordinator & UX Designer
Zak.png
Zak Staudinger
CRM, Danmark
Johanna.png
Johanna Müller
Country Manager, Tyskland

Är du redo att börja?

Utforska SportMember, eller skapa ett konto nu och börja hantera din klubb. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att starta din klubb.
Vad kostar det?
Vilka är klubbens behov? Basic- eller PRO-prenumeration?
Priser
Funktioner
Ingen klubb är den andra lik. Våra funktioner täcker dina behov.
Funktioner