Player_slider

Om oss

Efter oräkneliga problem med spelare och vänner som inte dykt upp till matcher beslutade sig Frank Bjergø år 2004 för att han ville göra livet lättare för tränare och spelare. Han ville skapa en digital plattform för kommunikation mellan tränare och spelare så att man kan slippa frustration och använda tiden på spelplanen istället. Så startade SportMember.

Genom tiden har mycket utvecklats på SportMember. Idag är det en plattform för att hantera koordination, avgifter och hemsidor för klubbar och föreningar. Vi har över 270 000 lojala användare och höga ambitioner om att göra det lätt att vara en del av en klubb eller ett lag.

Vårt uppdrag är att göra SportMember så användarvänligt som möjligt och det arbetar vi hårt för varje dag. Genom SportMember försöker vi göra det roligare att vara en del av ett lag eller en klubb. Det ger oss inspiration att se att våra användare kan spara tid på administration och istället lägga den tiden på sporten.

Vårt mål är att bli den största, digitala gratisplattformen för koordination av sport och vi har gjort det till vår uppgift att göra lag och klubbar digitala.

Det arbetar idag 12 flitiga människor på SportMember och hemsidan finns i 4 länder.

Tveka inte på att ansluta dig till SportMember - gör ditt lag/din klubb digital och lägg tiden på det som är kul.


Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

(+46) 8519 70441?

Følg oss på
Gjør som 477000 andre