Programvara för föreningar

Letar din förening efter en programvara för att få en överblick över alla klubbar inom föreningen? Vill du hitta ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera med klubbchefer, tränare och medlemmar i din förening? Vill du hjälpa dina klubbar att bli digitala? Då har vi precis rätt föreningsprogram för dig!

Verbandssoftware

SportMember för klubbar

SportMember-programvaran är i princip uppdelad i två nivåer, en lagnivå och en klubbnivå. På lagnivå kommunicerar tränare, medlemmar och föräldrar för att laget ska fungera smidigt. Här kan teammedlemmarna logga in och ut från aktiviteter, dela bilder, skapa undersökningar, organisera samåkning och mycket mer! På klubbnivå kan klubbcheferna sedan få tillgång till all relevant information från lagen, samtidigt som de kan kommunicera med specifika grupper. När en tränare till exempel lägger till en medlem i sitt lag, tas den medlemmen omedelbart med i klubbens medlemslista.

SportMember presenterar: programvaran för föreningar

SportMember har skapat ytterligare en nivå för föreningar som ligger över klubbarna: föreningsprogramvaran. Här kan föreningen hämta olika uppgifter från klubbarna, t.ex. kontaktuppgifter och medlemstrender, och på olika sätt ta riktad kontakt med föreningens specifika målgrupper. Här är några av de fördelar som din förening får av föreningsprogramvaran:

Software für Verbände

All kontaktinformation - alltid uppdaterad i föreningens programvara.

Många föreningar har problem med att få fram aktuell kontaktinformation till föreningens olika funktionärer och beslutsfattare. Med SportMember är detta inget problem, eftersom kontaktinformationen för dem som har fått särskilda rättigheter i föreningarna automatiskt visas för föreningen. När en ny person läggs till eller en kontaktinformation uppdateras uppdateras den också omedelbart i föreningsplattformen.

Utvecklingen inom föreningarna

Om din förening använder föreningsprogramvaran kommer den inte bara att meddelas när en ny klubbfunktionär utses eller när kontaktinformationen uppdateras, utan du får också en överblick över alla klubbar och deras utveckling när det gäller medlemsantal. Du kan se när nya medlemmar ansluter sig till eller lämnar klubbarna och hjälpa dina klubbar i tid.

Verbandssoftware

Evenemang för särskilda målgrupper

Många föreningar har olika erbjudanden som de vill presentera för tränare och klubbchefer i sina klubbar, men det kan vara en utmaning att presentera dem för rätt personer. Oavsett om det handlar om turneringar, utbildningar eller andra evenemang kan du med SportMembers föreningsplattform skapa datum direkt i kalendern för de personer som evenemanget är av intresse för. Målgruppen kan fastställas enligt postnummer, sport, ålder, kön och roll i klubben. Du kan också hantera registreringar och utbyta information och till och med göra evenemanget till en betalningsaktivitet där personen måste köpa en biljett för att registrera sig.

E-post, push-meddelanden, flöden med mera.

Om det inte är ett evenemang, men du vill komma i kontakt med tränare och klubbchefer i din förening om andra frågor, har vi olika kommunikationskanaler för dig för det också. Oavsett om det handlar om e-post, push-meddelanden eller flöden i appen - med programvaran för föreningar kan du nå exakt de målgrupper som du vill nå. Precis som evenemang kan de meddelanden du skickar via dessa kommunikationskanaler segmenteras enligt olika kriterier.

Software für Verbände

Medlemskort och rabattkort

Många föreningar har sponsorer som de vill marknadsföra inom föreningen, men problemet är att det är svårt att presentera erbjudandena för rätt målgrupper. Med föreningsprogramvaran kan du skapa medlemskort och även marknadsföra olika erbjudanden och rabattkampanjer här. Du kan arbeta med länkar, streckkoder och QR-koder - allt som passar din partner bäst.

Hur du använder den här funktionen är upp till dig. Vissa förbund har till exempel valt en lösning där klubbarna själva kan bestämma om de vill spela upp de kommersiella inslagen eller inte. Andra har inrättat "kick-backs" för klubbarna så att de också tjänar något när deras medlemmar gör inköp.

Regelbundna uppdateringar

På SportMember har vi 20 hårt arbetande medarbetare som ständigt utvecklar och förbättrar vårt system. Så din föreningsprogramvara är inte fastslagen i sten, utan fler funktioner kan läggas till. Om du letar efter specifika funktioner är du välkommen att skicka ett meddelande till oss så skapar vi ett skräddarsytt erbjudande för dig. Alternativt kan du nå oss måndag-fredag kl. 9.00-16.30 på telefon +49 (0) 4608 20 63 48 7.

Verbandssoftware


Är du redo att börja?

Utforska SportMember, eller skapa ett konto nu och börja hantera din klubb. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att starta din klubb.
Vad kostar det?
Vilka är klubbens behov? Basic- eller PRO-prenumeration?
Priser
Funktioner
Ingen klubb är den andra lik. Våra funktioner täcker dina behov.
Funktioner