Statistik anpassad till lagets behov

Statistik anpassad till lagets behov

SportMember.se gör det lätt att hålla ordning på lagets statistik. Med några få klick kan tränaren se spelarens närvaro, lagets böteskassa eller den som gör flest mål i laget. Vi har gjort det lätt för tränaren att uppdatera statistiken löpande så att spelarna alltid är uppdaterade med sin egen och lagets statistik. SportMember gör det också möjligt att skapa sin eget statistik så att den är anpassad till ert unika lag.

Gör som de professionella

Med verktygen på SportMember kan ni via hemsidan eller appen administrera statistik som ett professionellt lag. Tränaren kan lätt välja vilka spelare som ska vara med i statistiken och skriva in resultat och statistik från lagets matcher och träningar. Det gör det lätt för spelarna att hålla koll på lagets statistik under säsongen så att alla vet vem som gör flest mål eller vem som blivit matchens spelare flest gånger.

Skapa egen statistik

Ert lag kan själva bestämma vilken statistik ni vill föra. På det sättet kan ni anpassa statistiken till vilken sport laget utövar. Så om ni är ett fotbollslag och vill hålla ordning på röda eller gula kort eller om ni är ett basketlag och vill hålla koll på tekniska fel så ger funktionerna för lagstatistik möjlighet för det. Se hur ni skapar statistik i videon nedan.

Vi har gjort det lätt för ditt lag att hålla ordning på er statistik på ett roligt och enkelt sätt. Skapa ditt lag idag och se till att ni alltid har ordning på lagets statistik och spelarnas individuella statistik - .

Är du redo att börja?

Utforska SportMember, eller skapa ett konto nu och börja hantera din klubb. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att starta din klubb.
Vad kostar det?
Vilka är klubbens behov? Basic- eller PRO-prenumeration?
Priser
Funktioner
Ingen klubb är den andra lik. Våra funktioner täcker dina behov.
Funktioner