Player_slider

Frågor & svar

Hur skapar jag en föräldraprofil?

Du har ingen egen profil

Om du har flera barn på SportMember blir det snabbt svårt att komma ihåg flera användarnamn och lösenord. Därför kan du skapa en föräldraprofil.

En föräldraprofil ger överblick över samtliga barns profiler och deras aktiviteter, samt möjlighet att kunna skifta mellan barnens individuella profiler utan att behöva logga in och ut konstant.

För att skapa en föräldraprofil ska du på ditt barns redan existerande profil gå till profilinställningar. Här hittar du funktionen "Fleranvändarprofil-login/Föräldraprofil". Här hittar du knappen "Skapa föräldraprofil". Genom att trycka på den skapar du en profil i ditt namn som du med detsamma förbinder med den profil du i förväg var inloggad som. Du förklarar därmed för systemet att den profil du skapar nu är förälder till den du var inloggad med från start. 

Du har nu en föräldraprofil.

Önskar du att lägga till ännu ett barn har du "Anslut ett barn" knappen ute på vänster sida av din skärm, precis under namnen på de profiler som redan är anslutna. Du skriver här in användarnamn och lösenord på det barn som ska anslutas och profilen förbinds direkt med din föräldraprofil.

Du har redan en profil

Om du redan har en profil på SportMember som t. ex. tränare kan denna absolut fungera som föräldraprofil. Du ska på denna profil gå till profilinställningar, hitta funktionen "Fleranvändarprofil-login/föräldraprofil", skriva in användarnamn och lösenord på ditt/dina barn och trycka på spara. Sedan ska du gå till samma funktion och berätta för systemet att förbindelsen är en föräldraprofil och inte en huvudprofil. Läs mer om detta här!

Var denna artikel hjälpsam?
0 av 0 tyckte att det här var hjälpsamt
Gör som 1143000 andra