Player_slider

Avgifter till klubb och förening

Avgifter till klubb och förening

Med vårt enkla system för administration och koordinering av klubbens eller lagets avgifter behåller ni alltid överblicken. På SportMember får ni verktyg för att undvika slöseri med tid genom ett flexibelt avgiftssystem som kan anpassas till just era behov. Så om ni är en klubb, en förening eller ett lag så har ni alltid koll på vilka spelare och medlemmar som har betalat avgiften.

Anpassa inbetalningen av avgifterna till era behov

Genom att använda avgiftssystemet får ni som klubb eller lag verktyg för att hålla ordning på spelarnas betalning och när de betalat in. Om spelare inte har betalat in avgift är det möjligt att skicka automatiska påminnelser om inbetalning så att ni aldrig behöver använda tid och resurser på att hålla koll på det själva. Det är också möjligt att spärra spelare som inte har betalt och markera folk som betalat kontakt. Genom att använda SportMember för att administrera avgifter slipper ni också betala avgifter till betalningsleverantörer.

Automatisera betalningar och undvik slöseri med tid

Både som klubb, förening och tränare slipper du genom att använda SportMember tidskrävande manuellt arbete med att hålla ordning på betalningar, samla in avgifter och skicka påminnelser. Med ett klick kan du skicka email till alla spelare och medlemmar med en länk till betalning av avgift. Alla inbetalningar blir registrerade i systemet och spelarna mottar automatiskt ett email med kvitto. Hela avgiftsprocessen kör automatiskt så att du aldrig mer behöver lägga tid och resurser på att göra det manuellt.

Lär dig att använda SportMembers avgiftssystem

I videon får du som klubb, förening eller tränare en genomgång i hur du kommer igång och hur systemet sparar tid och resurser genom att automatisera avgiftsbetalningen och anpassa det till era behov.

Är du inte registrerad på SportMember.se? Så och spara tid och resurser på att koordinera och administrera din klubb eller ditt lag.

Telefontid

Måndag till fredag från 9.00 till 16.00

Telefon

(+46) 8519 70441

Följ oss på
Gör som 900000 andra