Player_slider

Samla alla medlemmar i ett och samma medlemsregister

Hur kan du hålla reda på alla medlemmar i varje lag i klubben och alltid hålla dig uppdaterat med vad som händer? Detta är ett ämne som ofta är förknippat med mycket arbete och långa exel-ark, i allmänhet ett ansvar som ingen vill ha. Med Sportmembers medlemsregister får alla tränare en tydlig och detaljerad lista över alla medlemmar i klubben, och även en översikt över vilka medlemmar som tillhör vilket lag. Allt detta, superenkelt och helt gratis på Sportmember.se!

Medlemsregister
Gratis medlemsregister- samla alla medlemmaer i et medlemsregister

Medlemsregister til klubb, lag, och förening

SportMember ger tränaren en detaljerad översikt över alla medlemmar i laget. Du slipper att skriva upp alla kontaktupplysningar på medlemmarna. SportMember visar dig nämligen all nödvändig information som adress, email, telefonnummer, föräldrainformation och mycket mer samlat på ett ställe. 

Eftersom varje spelare har sin egen profil och kan ange och ändra informationen om sig själva, uppdateras alltid listan över medlemmar. Medlemsregisteret är gratis för alla inblandade, oavsett om du är en spelare, tränare, administratör eller förälder.

Det er enkelt at komma igång!

Ett lag på SportMember startas ofta med att tränaren skapar det. Det betyder dock inte att han/hon behöver sitta i timtal och skapa medlemsprofiler och skriva in uppgifter på varje medlem. Det görs med få klick via en inbjudningslänk på e-post eller Facebook till dina medlemmar eller genom att importera existerande medlemslistor från en Excel-fil. Spelarprofiler skapas sedan automatiskt för alla spelare och all information matas in. Naturligtvis har du också möjlighet att personligen gå in och redigera dina medlemmar med relevant information. Allt medlemmarna ska göra är att acceptera länken och lägga till sina personliga uppgifter, och därefter är man igång.  

Medlemsregister gratis förening

Alltid uppdaterad!

I Sportmembers medlemslista är det mycket enkelt att hålla medlemslistorna uppdaterade hela tiden. Om en medlem lämnar klubben kan du enkelt ta bort honom från laget. Data och information från tidigare medlemmar lagras, så vägen tillbaka till klubben är aldrig lång.

Styra medlemmar i varje lag 

Speciellt när du är yngre flyttas spelare upp och ner mellan lagen i klubben. På Sportmember kan du flytta en spelare fritt mellan de tillgängliga lagen med ett enda klick och resten synkroniseras direkt i medlemsregisteret. Detta innebär frihet för både spelare och tränare, vilket ger flexibilitet och överblick. Små uppgifter som detta hålls små och tränare och administratörer kan snarare spendera sin tid på viktigare saker.

Medlemsregister gratis

Flera funktioner på ett och samma ställe - tillgängliga överallt!

Sportsmember online medlemslista är mer än en enkel hantering av Exel-filer och medlemmar, som kombinerar alla slags funktioner som hjälper dig i ditt arbete med att organisera och hantera klubben.

Oavsett om du använder en PC, iPad eller din smartphone - via appen eller webbläsaren har du alltid tillgång till den information du behöver. Oavsett om du sitter hemma framför en PC eller står utanför vid ett fotbollsmatch, all information du söker samlas på ett ställe, bara ett klick bort.

Obegränsat antal medlemmar i medlemslistan

På medlemslistan kan man se varje medlems aktivitets- och närvarohistorik. Du kan självklart lägga till så många medlemmar till laget du har lust till, och om det är stor efterfrågan för att spela i laget kan du sätta medlemmar på en väntelista.

Det är däremot inte bara tränaren som har det bra av en detaljerad medlemslista. SportMember är också utarbetat för medlemmar och lagkamrater. Alla medlemmar kan utöver att redigera egna upplysningar hålla sig uppdaterade på var och hur man kommer i kontakt med lagkamrater, föräldrar och tränaren.

-

Samla all information på ett ställe

I Sportmember's online-medlemslista kan du hitta all information du behöver på ett ställe, istället för att den ska spridas runt olika Exel-filer och facebookgrupper. Du kan när som helst anpassa informationen i de lättlästa tabellerna och ange vilken information som är mest relevant för dig.

Skapa aktiviteter i kalendern

Klubbadministrationen kan ansluta dig direkt till Sportmember, vilket ger dig tillgång till schemaläggnings- eller klubbaktiviteter. I de olika kalendrarna kan aktiviteter skapas som medlemmar kan registrera sig för eller meddela att de inte kommer direkt via Sportmember. Detta ger dig inte bara en gratis medlemslista utan också ett verktyg för att planera och organisera aktiviteter.

Se närvaro för utbildning och logga för aktiviteter

Förutom en översikt över den viktigaste informationen om dina medlemmar kan du också se vilka medlemmar som har registrerat sig för aktiviteter och vilka som fortfarande är osäkra. Du får en fullständig överblick över närvarostatistik, som kan vara värdefull när du till exempel tar spelare ut för ett spel och det finns fler som kämpar för planen.

Statistik över medlemmarnas aktiviteter gör det enkelt för tränare att ta ett steg tillbaka och titta igenom den säsong som har varit. Här kan du se vem som har varit bra på att träna, om det saknas engagemang för att komma till styrketräning och om det är något som alltid skapar motivation att träffa spelare. Allt detta får du gratis genom vårt team och klubbhanteringssystem.

Håll kontakten med dina medlemmar - skicka och ta emot pushmeddelanden

Genom att ha alla medlemmar i ett system underlättas också kommunikationen mellan tränare och spelare. Med vårt kompletta system har du möjligheten att automatiskt skicka och ta emot pushmeddelanden, till exempel viktiga ändringar av en aktivitet eller påminnelser. När du vill ta emot dessa meddelanden är helt upp till dig och varje medlem kan anpassa det individuellt.

Kommunikation och organisation samlades på ett ställe

Oavsett om det är alla medlemmar i klubben, en liten träningsgrupp eller en enda medlem - Sportsmedlem låter dig kommunicera på ett riktat sätt så att nyheterna alltid kommer ut snabbt till dina medlemmar. Möjligheterna sträcker sig från e-post, forumpost, nyhetsbrev, kalenderpost och skräddarsydd efter dina behov.

Spara tid

Genom att organisera medlemmar i Exel-ark måste du manuellt gå in och uppdatera varje gång en ändring inträffar, till exempel om kontaktinformationen ändras eller om en spelare stannar eller ska flyttas till ett annat lag i klubben. Detta tar tid! Med Sportmembers medlemslista kan spelare uppdatera och ange data när som helst, vilket innebär att mycket av det arbete som klubbadministratören tidigare hade, nu är fördelat på flera.

Förutom den gratis medlemslistan har du också tillgång till flera funktioner som kan hjälpa dig på vägen för att underlätta organisering av din klubb. Dessa inkluderar planering, kommunikation, kalender, statistik, villkorad betalning etc.

Hur man kommer igång

Om du tycker att Sportmember låter som något för dig och din förening kan du helt enkelt registrera dig gratis genom att klicka på "Skapa profil" högst upp på denna sida och välja "Skapa klubb" i slutet av skapandet.

Naturligtvis är vi redo att hjälpa dig komma igång och svara på eventuella frågor. Att komma igång med ett nytt medlemssystem har aldrig varit enklare, och på kort tid är det allt på plats och redo att hjälpa dig att organisera klubben så bra som möjligt.

För mer information eller frågor, kontakta oss på (+46) 8519 70441 eller skicka ett mail till [email protected]

Telefontid

Måndag till fredag från 9.00 till 16.00

Telefon

(+46) 8519 70441

Följ oss på
Gör som 900000 andra