Player_slider

Medlemsregister

Medlemsregister
Gratis medlemsregister på Sportmember.se

Gratis medlemsregister til klubb, lag, och förening

SportMember ger tränaren en detaljerad översikt över alla medlemmar i laget. Du slipper att skriva upp alla kontaktupplysningar på medlemmarna. SportMember visar dig nämligen all nödvändig information som adress, email, telefonnummer, föräldrainformation och mycket mer samlat på ett ställe. 

Ett lag på SportMember startas ofta med att tränaren skapar det. Det betyder dock inte att han/hon behöver sitta i timtal och skapa medlemsprofiler och skriva in uppgifter på varje medlem. Det görs med få klick via en inbjudningslänk på e-post eller Facebook till dina medlemmar eller genom att importera existerande medlemslistor från en Excel-fil. Allt medlemmarna ska göra är att acceptera länken och lägga till sina personliga uppgifter och därefter är man igång.  

Obegränsat antal medlemmar

På medlemslistan kan man se varje medlems aktivitets- och närvarohistorik. Du kan självklart lägga till så många medlemmar till laget du har lust till och om det är stor efterfrågan för att spela i laget kan du sätta medlemmar på en väntelista.

Det är däremot inte bara tränaren som har det bra av en detaljerad medlemslista. SportMember är också utarbetat för medlemmar och lagkamrater. Alla medlemmar kan utöver att redigera egna upplysningar hålla sig uppdaterade på var och hur man kommer i kontakt med lagkamrater, föräldrar och tränaren.

Medlemsregister gratis
Telefontid

Måndag till fredag från 9.00 till 16.00

Telefon

(+46) 8519 70441

Följ oss på
Gör som 858000 andra