Reklam, partnerskap och sponsring

Onlineannonsering på Sportmember.se sköts av Krak Media Group - en del av Eniro Danmark A/S.

Kontakta vänligen

Försäljningschef Henriette Hoff
E-mail: [email protected]
Mobil: 41 71 68 31

400.000 +
Registrerade användare
60%
Årlig tillväxt
2.000.000 +
Besök per månad
11.000.000 +
Sidvisningar per månad
Banner_ads
Annonser
Vi får ungefär 70 % av vår trafik via appen. Med 16 miljoner visningar och cirka 200 000 månatliga användare är det ett unikt skyltfönster. Skrivbordet används ofta när du arbetar mer intensivt med funktionerna på SportMember. Webbversionen av SportMember används särskilt av administrativ personal.
Newsletter
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev skickas ut flera gånger i månaden till alla användare. Här får du användarnas uppmärksamhet.
Infeed_ads
Infeed-reklam
Infeed-annonser placeras i feed-innehållet. Detta gör att annonsen blir mycket synlig när besökarna "scrollar" genom SportMember-innehållet. Infeed-annonser är perfekt anpassade till flödet och stör därför inte användarna.
Campaign
Kampanjer
SportMember har samarbetat med flera företag för att skapa spännande kampanjer. Möjligheterna är många och individuella.
Vouchers
Vourchers
Bli en del av SportMembers förmånsprogram Premium. Varje månad utlöser SportMember Premium en kupong för betalande Premium-användare.
Seo
SEO
Länkar för mer än 400 sportwebbplatser. I samarbete med SportMember ökar vi din SEO-ranking. Varje månad bygger vi upp länkar från 5-10 nyckelord: t.ex. fotbollsskor, Salomon-skor, badmintonutrustning.
Leads
Ledningar
Ledningskampanjer som riktar sig till olika segment. Användarna kan delta i tävlingar eller liknande med ett enda klick. Ledtrådar samlas in i Holdsport-databasen. Du behöver inte ange några personuppgifter.

Är du redo att börja?

Utforska SportMember, eller skapa ett konto nu och börja hantera din klubb. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att starta din klubb.
Vad kostar det?
Vilka är klubbens behov? Basic- eller PRO-prenumeration?
Priser
Funktioner
Ingen klubb är den andra lik. Våra funktioner täcker dina behov.
Funktioner