Player_slider

Samla klubben på ett ställe

På SportMember.se är det möjligt att samla hela klubben eller föreningen på ett och samma ställe. Ni får verktyg som gör det lätt att organisera och koordinera alla lag, tränare och spelare i alla lag och avdelningar i klubben. Ni får överblick över alla delar och avdelningar i klubben så att ni med ett klick kan skicka information till alla tränare, alla spelare eller till hela klubben.

Funktioner som ger överblick

Ni får tillgång till en massa verktyg och funktioner genom att samla er klubb eller förening på SportMember. I klubbfunktionen är det enkelt att skapa och flytta spelare och tränare mellan lag och avdelningar i er klubb. När det ska skickas ut information kan klubbadministratören välja att skicka till hela klubben, specifika lag eller till tränarna i klubben. Med ett klick kan er klubb informera alla parter om t.ex. avgift, säsongsavslutning m.m. Klubbadministratören kan också göra inlägg på lagens sidor med viktig information.

Lär dig att skapa en klubb

Se videon och lär dig steg för steg hur du skapar en klubb på SportMember så att ni i framtiden kan planera och koordinera hela er klubb från samma ställe.

Är ni inte registrerade på SportMember.se? och få verktyg för att administrera klubben på bästa sätt.

Telefontid

Måndag till fredag från 9.00 till 16.00

Telefon

(+45) 5386 0222

Följ oss på
Gör som 1455000 andra