Player_slider

Kalender - organisera och planera lagaktiviteter

Kalender - organisera och planera lagaktiviteter

Onlinekalendern på SportMember är det viktigaste verktyget för att organisera din klubb eller ditt lag. Med funktionerna i kalendersystemet har det aldrig varit lättare att planera och koordinera dina lagaktiviteter. Tränarna kan importera lagets matchprogram och skapa träningar och sociala aktiviteter. Det ger spelarna och tränarna konstant överblick över mötestider, spelplats och anmälningar till matcher och träningar.

Kalenderhantering överallt

Med kalendersystemet bevarar du överblicken och har alltid kalendern nära till hands. Lagets aktiviteter kan lätt organiseras via sportMember.se och vår app är tillgänglig både på dator, mobil och tablet - ladda ner vår app här. På det sättet är både spelare och tränare alltid uppdaterade med lagets matchtider, träningstider och aktiviteter. All information ska bara skrivas en gång och sen är det möjligt att skicka ut automatiska påminnelser via email och sms till spelarna.

Onlineadministration av alla sporter

Den allsidiga onlinekalendern gör det möjligt för klubbar och lag från alla sporter att använda SportMember för att administrera lagets kalender. Så oavsett om ni håller på med fotboll, basket, handboll eller ishockey så gör kalenderns funktioner livet lättare och kommer spara er tid. Ni ser till att alla spelare och tränare är uppdaterade om lagets aktiviteter så att de lättare kan planera sin vardag och aldrig missar en träning eller match igen.

Lär dig använda kalendersystemet

I videon kan du lära dig hur du man använder de viktigaste funktionerna för att administrera lagets kalender. Du kan b.la. se hur man skapar en aktivitet - både matcher, träningar och andra sociala aktiviteter.


Skapa din klubb eller ditt lag idag och spara tid på att organisera och koordinera er gemensamma kalender -

Telefontid

Måndag till fredag från 9.00 till 16.00

Telefon

(+46) 8519 70441

Följ oss på
Gör som 858000 andra